Σχετικά

Ένα ιστολόγιο (blog)  για την κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα με σκοπό να ανακαλύψουμε ξανά το μοναδικό αυτό ΕΛΛΗΝΙΚΟ αγροτικό προϊόν και με βασικό στόχο να αυξήσουμε την καθημερινή της κατανάλωση!

Το ιστολόγιο greekraisins.wordpress.com αποτελεί μια εθελοντική, ερασιτεχνική και αφιλοκερδή πρωτοβουλία – προσπάθεια μιας ομάδας νέων ανθρώπων, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή καλλιέργειας της κορινθιακής (μαύρης) σταφίδας, νέων ανθρώπων οι οποίοι με ενθουσιασμό, μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους προσπαθούν να αναδείξουν αυτό το ιστορικό προϊόν της Ελλάδας.

Αγαπητοί μας φίλοι, μέσα από τo blog μας για την κορινθιακή Σταφίδα, θα μπορείτε να βρίσκετε στοιχεία για το σημαντικό αυτό προϊόν του τόπου μας (φωτογραφίες, ιστορία, πολιτισμός κτλ.), συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής κ.α., καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία από τις κλινικές μελέτες που διεξάγονται αυτή τη στιγμή και αποδεικνύουν την ευεργετική επίδραση της καθημερινής κατανάλωσης της σταφίδας στην υγεία μας.

Αν σας αρέσει, μπορείτε ελεύθερα να παροτρύνετε φίλους και γνωστούς σας να επισκεφθούν το ιστολόγιό μας, έτσι ώστε είτε να γνωρίσουν είτε να ξαναθυμηθούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ «μαύρο χρυσό».

Καλή πλοήγηση!

u03B1u03C1u03C7u03B5u03AFu03BF  u03BBu03AEu03C8u03B7u03C2

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s