Συνοδευτική σάλτσα με κορινθιακή Σταφίδα, για τα ψησίματα της τσικνοπέμπτης!

Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας)

Saltsa-Ganimidis-glukoxini-saltsa-gia-psito-kreas.jpg

Πηγή: argiro.gr

Υλικά Συνταγής

  • 1½ κιλό ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα μαύρη

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: argiro.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s