Mαύρη κορινθιακή σταφίδα vs αποξηραμένη σουλτανίνα σταφίδα

 
Η Ελληνική, μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα σε σύγκριση με τη (σχεδόν αποκλειστικά εισαγόμενη, κυρίως από την Τουρκία) σουλτανίνα σταφίδα, υπερτερεί σε 19 από τα 26 διατροφικά, αναλυτικά στοιχεία!!!
 

μαύρη κορινθιακή vs σουλτανίνα (4)

 
 
 
 
Επιπλέον στην κορινθιακή σταφίδα, ΔΕΝ χρησιμοποιείται κάποιο συντηρητικό είτε θειώδες οξύ, το οποίο χρησιμεύει για το «ξάνθημα» της σουλτανίνας και δρα παράλληλα ως συντηρητικό της!
 
Βέβαια μπορεί και η σουλτανίνα να αποτελεί ένα καλό προϊόν για τη διατροφή μας, αλλά απέχει σημαντικά από τη διατροφικά κορυφαία, καλλιεργούμενη σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, μαύρη κορινθιακή σταφίδα…

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s