«Λαθάκια» και παρανοήσεις!

κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα

κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα

Είναι ευχάριστο συναίσθημα να βλέπουμε να διαδίδονται τόσο στον ηλεκτρονικό τύπο όσο και στον έντυπο, τα ενθαρρυντικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα και τις κλινικές μελέτες για τη διατροφική αξία της μαύρης κορινθιακής σταφίδας.

Βέβαια, η διάδοση αυτών των σημαντικών πληροφοριών για τη σταφίδα, δεν γίνεται πάντα με τον ορθότερο τρόπο ειδικότερα σε κάποια διαδικτυακά μέσα. Ειδικά σε αναδημοσιεύσεις αξιόλογων κατά τα άλλα άρθρων παρατηρούνται κάποιες ανακρίβειες, που προκαλούν και εντείνουν τη σύγχυση του κοινού γύρω από το προϊόν!

Το βασικότερο αρνητικό είναι η επιμονή ορισμένων στην τοποθέτηση λάθος φωτογραφιών, και τί εννοούμε: Ενώ το άρθρο αναφέρεται ξεκάθαρα στη μαύρη κορινθιακή σταφίδα και στα αποδεδειγμένα ευεργετήματά της, στη φωτογραφία απεικονίζεται συνήθως σταφίδα σουλτανίνα (χρώματος καστανού ή ξανθού)!

%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b4%ce%b1

Σουλτανίνα σταφίδα

Υπάρχει ήδη η ελλιπής γνώση του καταναλωτή περί του ποιού ακριβώς είδους σταφίδας είναι η κορινθιακή και πού παράγεται, έρχονται και αυτά τα «λαθάκια» διαδικτυακών άρθρων που απευθύνονται σε μεγάλο αριθμό αναγνωστών, εντείνοντας την μπερδεμένη αντίληψη που έχει μέρος του κοινού για το προϊόν.

%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b7

Σουλτανίνα σταφίδα, μετά την προσθήκη συντηρητικού θειώδους οξέους για να αποκτήσει ξανθό χρώμα

Προσκαλούνται λοιπόν οι φίλοι του ιστολογίου και γενικότερα οι φίλοι της μαύρης κορινθιακής σταφίδας που το επιθυμούν, να παρεμβαίνουν με τα σχόλιά τους, όταν αντιλαμβάνονται λάθος φωτογραφίες ή άλλες ανακρίβειες σε διαδικτυακά άρθρα που αναφέρονται στην κορινθιακή σταφίδα.

Σας ευχαριστούμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s