Εύκολα, αφράτα σταφιδόψωμα

Αφράτα, σπιτικά σταφιδόψωμα

Πηγή φωτογραφίας: https://foodjunkie.eu/2017/03/10/raisin-bread/

ΥΛΙΚΑ για 9-10 ψωμάκια

  • 500γρ αλεύρι σκληρό, για τσουρέκι
  • 13γρ μαγιά ξηρή (1,75 περίπου φακελάκι)
  • 70γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 140γρ σταφίδες 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής κάνοντας κλικ εδώ: https://foodjunkie.eu/2017/03/10/raisin-bread/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s