Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο με κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα… Με τί κρασί συνοδεύεται;

Ανακαλύψτε το εδώ:

Μια σπουδαία, πολύχρωμη γευστική εμπειρία τα σεμινάρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με το Σίμο Γεωργόπουλο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s