Κοκκινιστό κουνουπίδι με πλιγούρι

Υλικά για 3-4 άτομα:
600 γρ. κουνουπίδι, σε μπουκετάκια
125 γρ. (3/4 φλ.) πλιγούρι
1 μικρό κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένα
2 καρότα, τριμμένα
200 γρ. χυμός ντομάτας
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 φλ. νερό
3 φύλλα δάφνης
λίγη κανέλα Cook
2 κ.σ. σταφίδα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ: theveggiesisters.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s