Αναποδογυριστή μηλόπιτα

anapodoguristh-mhlopita-2.jpg

Πηγή: argiro.gr

Υλικά Συνταγής

Για το κέικ μήλου

  • 200 γραµ. μαργαρίνη με βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 ½ φλ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
  • 5 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 φλ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 500 γραµ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/2 φλ. καρύδι χοντροκομμένο
  • 1/2 φλ. σταφίδες ανάμεικτες

Δείτε τη συνέχεια εδώ: argiro.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s