Βασιλόπιτα καρυδάτη

basilopita-karudath

Πηγή: www.argiro.gr

 

  • 250 γραμμ. αιγοπρόβειο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 2 πορτοκάλια (χυμός)
  • 2 πορτοκάλια (ξύσμα)
  • 1/2 κ.γλ. σόδα μαγειρική
  • 1½ φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη καρυδόψιχα
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαύρη σταφίδα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ:www.argiro.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s