Τριφτή μηλόπιτα

Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι κ φίλες! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κ δεν σας κρύβω ότι είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές! Φέτος μάλιστα θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για την φαμίλια μας, αφού θα βαφτίσουμε τον μικρό μας πρίγκηπα στις 26/12! Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για παντός είδους ψησίματα κ το σπιτικό μας τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας μυρωδάτος φούρνος! Ο Κωστής έχει εξελιχθεί σε φοβερό ζαχαροπλάστη! Ξεκίνησε πέρσι με τα κρουασάν κ τα τσουρεκάκια κ συνεχίζει κ φέτος με νέα καλούδια! Αυτή η μηλόπιτα με την τριφτή ζύμη είναι μια από τις τελευταίες του δημιουργίες και είναι απίθανη! Αν και είναι μια συνταγή που κλασικά θέλει βούτυρο, κατάφερε να την κάνει με λάδι κ να είναι απίστευτα νόστιμη! Το μόνο ζόρικο είναι ότι πρέπει να περιμένουμε να κρυώσει καλά για να την απολαύσουμε! Δείξτε αυτοσυγκράτηση, αγαπημένοι/ες μου! Φτιάξτε την αποβραδίς κ ξυπνήστε τα Χριστούγεννα να την φάτε για εορταστικό πρωινό μαζί με μια κούπα ζεστό καφέ! Αγγίζει την τελειότητα! Γιατί τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Λίγο καφέ, λίγο μηλόπιτα κ τα αγόρια του (τον Κωστή κ τον γιόκα μας εννοώ, μην παρεξηγηθώ κιόλας, χαχα!)

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Να μαγειρέψετε λιχουδιές κ να μην ξεχάσετε να βάλετε το πιο σημαντικό υλικό στις συνταγές σας, μπόλικη αγάπη! Φιλάκια πολλά! Μουάτς!

Υλικά για στρογγυλό σκεύος 22 cm:
500 γρ. φαρίνα ολικής
3/4 φλ. ζάχαρη καρύδας Biosophy + 2 κ.σ.
3/4 φλ. ηλιέλαιο
1 φλ. νερό
500 γρ. μήλο καθαρισμένο
1/2 φλ. σταφίδα

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: theveggiesisters.gr

Σχολιάστε