Η σταφίδα στο πιάτο

Η μαύρη σταφίδα πρέπει να βρει νέο μερίδιο στην αγορά, ξεκινώντας από την καθημερινή κατανάλωση σε τοπικό επίπεδο

Χτίζοντας το προϊόν «σταφίδα» από τη βάση

Η διάσωση της σταφίδας και των σταφιδοπαραγωγών προϋποθέτει μείωση του κόστους παραγωγής – φορολογίας και άνοιγμα της αγοράς. Ας δούμε τη δεύτερη παράμετρο – δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αυξηθεί η τιμή και η απορρόφηση του προϊόντος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: www.aigialeianews.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s