Carrot Cake με κακάο

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%84

Υλικά Συνταγής

Για το κέικ

  • 300 γρ. σπορέλαιο
  • 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 200 γρ. μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη
  • 4 αβγά (θερμ. δωμ.)
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 300 γρ. τριμμένο καρότο
  • 100 γρ. καρύδια
  • 100 γρ. σταφίδες

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ: www.argiro.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s