Γεμιστά με Πλιγούρι, Κουκουνάρι και Μαύρη Σταφίδα

Χαιρόμαστε που ήμασταν η αφορμή για το blog repanaki.blogspot.gr, για την παρασκευή αυτής της νόστιμης συνταγής!

img_7984-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Στο σπίτι μας τα γεμιστά ήταν πάντα μία κλασική υπόθεση. Ορφανά ή με κιμά, συνοδευμένα με τυρί ή με γιαούρτι, εξαφανίζονταν στο λεπτό από τα πιάτα! Με αφορμή όμως τα όσα μάθαμε για την κορινθιακή σταφίδα, (βλέπε https://greekraisins.wordpress.com/) αποφασίσαμε να μην ακολουθήσουμε την συνταγή των μαμάδων μας και να πειραματιστούμε με κάτι νέο για εμάς.
Πολίτικα γεμιστά λοιπόν! Με πλιγούρι, σταφίδες και κουκουνάρι!
(Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτικές με το πλιγούρι και την σταφίδα, όμως το αποτέλεσμα διέλυσε κάθε αμφιβολία!)

Υλικά:

Σ’ αυτήν τη συνταγή όπως θα δεις και παρακάτω,χρησιμοποιήσαμε 3 ντομάτες και 7 μέτριες πιπεριές . Και για να τελειώσουν τρώγαμε 3 μέρες εγώ και 2 η Ιωάννα!
  • 250 γρ πλιγούρι
  • πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 500 ml νερό
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 5 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ: Γεμιστά με Πλιγούρι, Κουκουνάρι και Μαύρη Σταφίδα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s