Διατροφική αξία κορινθιακής (μαύρης) σταφίδας

Η διατροφική αξία της κορινθιακής σταφίδας, όπως παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του πολιτιστικού – γαστρονομικού θεσμού «Οινοξένεια» 2015, του Δήμου Αιγιάλειας

 

Advertisements

3 thoughts on “Διατροφική αξία κορινθιακής (μαύρης) σταφίδας

  • Σας ευχαριστούμε για την καλή πρότασή σας, η οποία όμως είναι δύσκολο να υλοποιηθεί στην παρούσα χρονική συγκυρία, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

   Αυτό που θα μπορούσε να κάνει άμεσα ο καθένας από εμάς που πιστεύει στο προϊόν και έχει εμπεδώσει καλά την αξία του, είναι να διαδίδει («από στόμα σε στόμα») τη διατροφική αξία της κορινθιακής σταφίδας σε φίλους και γνωστούς του, που πιθανόν δεν τη γνωρίζουν ή ακόμα χειρότερα έχουν λανθασμένη αντίληψη για αυτήν.

   Αντίστοιχα, όσοι φίλοι της κορινθιακής σταφίδας διαθέτουν διαδικτυακή παρουσία (ιστοσελίδα, blog, facebook, twitter, linkedin κλπ), θα μπορούσαν να κάνουν ατομική «καμπάνια» για τη διάδοση της διατροφικής της αξίας!

   Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν από τον καθένα μας σήμερα, αναμένοντας κι ελπίζοντας ότι ίσως στο μέλλον θα μπορούσε να υπάρξει κάποια χορηγία ή άλλη οικονομική στήριξη από πιθανούς ενδιαφερομένους, για τη διαφήμιση των διατροφικών ιδιοτήτων της κορινθιακής σταφίδας.

   Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s