Mαύρη κορινθιακή vs σουλτανίνα

Η Ελληνική, μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα σε σύγκριση με τη σουλτανίνα υπερτερεί σε 19 από τις 26 διατροφικές αξίες!!!

μαύρη κορινθιακή vs σουλτανίνα (4)

Κορινθιακή σταφίδα
Σουλτανίνα
Επιπλέον στην κορινθιακή σταφίδα δεν χρησιμοποιείται κάποιο συντηρητικό είτε θειώδες οξύ, το οποίο χρησιμεύει για το «ξάνθημα» της σουλτανίνας και δρα παράλληλα ως συντηρητικό της! Βέβαια και η σουλτανίνα αποτελεί ένα πολύ καλό προϊόν για τη διατροφή μας, αλλά απέχει σημαντικά από την κορυφαία, καλλιεργούμενη σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα, μαύρη κορινθιακή σταφίδα…
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s