Ένας ακόμα πολυδιαφημιζόμενος διατροφικός μύθος καταρρέει!

Είναι βέβαια απορίας άξιο, το πώς γίνεται να περνάνε τόσο εύκολα στον κόσμο μηνύματα που είναι θολά (π.χ. κολλαγόνο, γλουτένη, υποτιθέμενα superfoods κυρίως εισαγόμενα κλπ), κι από την άλλη να χρειάζεται μεγάλος αγώνας και προσπάθεια για να πείσεις για κάτι που είναι ΑΛΗΘΙΝΟ κι επιστημονικά αποδεδειγμένο με κλινικές μελέτες σε ανθρώπους όπως για παράδειγμα η διατροφική αξία των Ελληνικών υπερτροφών (Γνωρίστε τα ελληνικά super foods)…

O Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, εξηγεί και αναλύει όλα τα επιστημονικά δεδομένα για τα διάφορα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πηγή: DIETTV

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s