Ιμάμ μπαϊλντί

  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15′
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:15 ‘
  • Έτοιμο σε: 1:30 ‘

Σύμφωνα με το μύθο το νόστιμο αυτό φαγητό οφείλει το όνομά του στον ιμάμη που το έφαγε και μπαΐλντισε όταν έμαθε πόσο χρήμα απαιτείται για το φίνο ελαιόλαδο της συνταγής. Εσείς θα το ετοιμάσετε εύκολα, θα το απολαύσετε χωρίς να μπαϊλντίσετε και όλοι θα σας ζητούν κι άλλο.

 

imam_slider-575x262

 Υλικά

8 μελιτζάνες στενόμακρες
6 κρεμμύδια μεγάλα, κομμένα όπως στη χωριάτικη
5 πιπεριές κέρατο, σε ψιλές ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
6 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, σε κυβάκια
2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
½ φλιτζάνι σταφίδα μαύρη

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: OLIVE MAGAZINE

Advertisements

3 thoughts on “Ιμάμ μπαϊλντί

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s