Τα Σταφιδωτά της Κρήτης

  • Μερίδες: για 25-30 κομμάτια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40′
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20′
  • Έτοιμο σε: 60′

STAFIDOTA-KRHTHS-exo-500x262

 

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ:  http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82/#.VSOG_3ZUhW4.facebook

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s