Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας…(Γ’ Μέρος)

O αγρότης-παραγωγός της κορινθιακής σταφίδας πρέπει να πιστέψει στην αξία που χαρακτηρίζει το προϊόν του, που με τόσο μόχθο και μεράκι καλλιεργεί παρόλο τις αντιξοότητες, εντάσσοντάς το, αν δεν το έχει κάνει ήδη, στην καθημερινή του διατροφή και της οικογένειάς του.

Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας...(Μέρος 3ο)

Αν δε στηρίξουμε, διαφημίσουμε και εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο την κορινθιακή σταφίδα όλοι οι παραγωγοί της που τη γνωρίζουμε τόσο καλά, πώς περιμένουμε να τη δοκιμάσει κάποιος που δεν την έχει ξαναδεί και ίσως την μπερδεύει με άλλα κατώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s