Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας…(Β’ Μέρος)

Οι κάτοικοι κάθε περιοχής στην οποία παράγεται η κορινθιακή σταφίδα (και φυσικά όχι μόνο σ’ αυτές τις περιοχές), οφείλουν να γίνουν λήπτες της σημαντικής διατροφικής αξίας του προϊόντος, βάζοντάς την καθημερινά και μόνιμα στην κουζίνα τους και να την ανά-ζητάνε κατά την επίσκεψη τους ως ευαισθητοποιημένοι καταναλωτές – πολίτες, σε supermarkets, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ.

Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας...(Μέρος 2ο)
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν και μόνον αν, οι κάτοικοι των σταφιδοπαραγωγών περιοχών κατανάλωναν καθημερινά την ελάχιστη (αποδεδειγμένα από τις κλινικές μελέτες) ποσότητα σταφίδας προς βελτίωση της υγείας η οποία είναι περίπου 50 γραμμάρια, τότε η μισή εγχώρια παραγωγή του προϊόντος δε θα «κατάφερνε» να περάσει τη διώρυγα της Κορίνθου για να εξαχθεί !!!

2 thoughts on “Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας…(Β’ Μέρος)

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ………..ΑΛΛΑ ΚΑΙΕΣΤΙΑΤΟΡΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΜΕ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ……..ΚΑΙ ΕΥΡΕΝΩΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s