Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας…(Β’ Μέρος)

Οι κάτοικοι κάθε περιοχής στην οποία παράγεται η κορινθιακή σταφίδα (και όχι μόνο σ’ αυτές τις περιοχές), οφείλουν να γίνουν λήπτες της σημαντικής διατροφικής αξίας του προϊόντος, βάζοντάς την καθημερινά και μόνιμα στην κουζίνα τους.

Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας...(Μέρος 2ο)
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν και μόνον αν, οι κάτοικοι των σταφιδοπαραγωγών περιοχών κατανάλωναν καθημερινά την ελάχιστη (αποδεδειγμένα από τις κλινικές μελέτες) ποσότητα σταφίδας προς βελτίωση της υγείας η οποία είναι περίπου 50 γραμμάρια, τότε η μισή εγχώρια παραγωγή του προϊόντος δε θα «κατάφερνε» να περάσει τη διώρυγα της Κορίνθου για να εξαχθεί !!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s