Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας…(Α’ Μέρος):

Συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να είναι και οι επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού των σταφιδοπαραγωγών περιοχών, τοποθετώντας τη σταφίδα στα μενού των εστιατορίων τους και στα πρωινά των ξενοδοχείων τους, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημαντική συμβολή της στην ιστορία του τόπου μας.
Καθημερινή κατανάλωση κορινθιακής Σταφίδας...(Μέρος 1ο)

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση γίνεται στην Αιγιάλεια τα τελευταία χρόνια, τα Οινοξένεια, μια προσπάθεια η οποία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ανάδειξης του γαστρονομικού κεφαλαίου της περιοχής μας. Ελπίζουμε αυτός ο θεσμός να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με μεγαλύτερη επιτυχία και επιπλέον, θα επιθυμούσαμε να δούμε περισσότερα των 3 από τα 22 εστιατόρια που συμμετείχαν φέτος, να εντάσσουν την κορινθιακή σταφίδα στους καταλόγους με τα εδέσματά τους, το οποίο πιστεύουμε το αξίζει δικαιωματικά για τη μοναδικότητα και την αξία της!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s